Jedan od najznačajnijih regionalnih bendova današnjice, opasna beogradska rock sila Repetitor, priprema trodnevnu zagrebačku turneju. Podršku u tri kluba pružit će im odlični i kvalitetni mladi bendovi: Harvo Jay, Spiridon i Dogs in Kavala.

U četvrtak, 18. listopada u klubu Attack kao predgrupa nastupit će osječki Harvo Jay, dream noise/noise pop bend čiji zvuk karakteriziraju dinamične promjene i ćudljivi, sumorni vokali.

Idućeg dana turneje, u petak se u KSET-u Repetitoru pridružuje osebujna trojka Spiridon. Novi mladi bend iz Makarske već je i Boris Vlastelica, frontmen Repetitora, na jednom nastupu prozvao »najboljim dalmatinskim bendom svih vremena«. Utemeljeni na zvuku novog vala i postpunka svirački isporučuju moćnu gitarsku buku zvučeći pritom osvježavajuće i aktualno, dok se angažiranim tekstovima na hrvatskom dotiču socijalnih, ekonomskih i egzistencijalnih pitanja.

Trodnevna Repetitor turneja završit će subotnjim koncertom gdje će kao predgrupa nastupiti perspektivni mladi bend Dogs in Kavala.

Repetitorova turneja po zagrebačkim klubovima sjajan je povratak u klupsko okruženje iz kojeg su potekli kako bi raspametili publiku željnu još bliskijeg kontakta s jednim od nesumnjivo najboljih live bendova ovih prostora, a i šire.

Komentari

komentara