Grupa Punčke ujesen kreće na azijsku turneju u sklopu koje će u dva tjedna obići četiri države i osam gradova.

Far East Tour prva im je turneja po dalekoj Aziji, a uključuje nastupe u Maleziji, Filipinima, Tajvanu i Japanu. Turneja započinje 3. studenog u Kuala Lumpuru, a nastavlja se u Manili. Nakon toga, bend će od 7. do 10. studenog održati četiri koncerta u Tajvan. Turneja će ih odvesti u četiri najveća tajvanska grada: Taipei, Kaoshiung, Tainan i Taizhong. Kraj turneje rezerviran je za Japan, točnije Tokio gdje će Punčke održati dva koncerta, 13. i 14. studenog.

Turneja prati aktualni EP »Valovi« koji je predstavio novo poglavlje benda. Punčke čine: Lucija Ivšić na gitari i vokalima, Anja Tkalec na basu i Goran Nježić, novi član benda, na bubnjevima.

Nakon nedavno održane velike proljetne turneje po Europi u sklopu koje su obišli osam zemalja, azijska turneja još je jedan dokaz potencijala benda i samo je početak ekspanzije na nove teritorije. S jednim od najdužih popisa svirki u svom stažu, Punčke su konstantno koncertno aktivne, a nova daleka turneja je već u pripremi za proljeće sljedeće godine.

Komentari

komentara