Zagrebačka grupa Pavel danas će nastupiti pred domaćom publikom, u Tvornici kulture, a veliki će koncert, između ostalog, iskoristiti i za promociju novog nosača zvuka »Družba krivih odluka«.

– Jako se veselimo koncertu u Tvornici, prošle su tri godine od zadnjeg i red je da se vratimo, volimo taj prostor. Uvijek je inspirirajuće svirati na mjestu na kojem sviraju i tvoji glazbeni idoli. Ovog puta ne radimo tipičnu promociju albuma u smislu da sviramo sve nove pjesme, već Tvornici pristupamo kao normalnom koncertu i pripremamo »greatest hits« set s puhačkim kvartetom i Majom Posavec kao gostima – otkrio nam je frontmen Pavela Aljoša Šerić.
Album »Družba krivih odluka«, najavljen uspješnim singlovima »Poslije nas«, »Vrijeme života«, »Ljubav« i »Lažu devedesete« u prodaji je nešto manje od mjesec dana.
– Kritike albuma su vrlo dobre do odlične, a prodaja je katastrofa, ali prodaja svakog albuma u Hrvatskoj je katastrofa pa to ne smeta ni najmanje – dodao je Šerić.
Najbitnije je da se svira, a s time Pavel nema problema. I u mjesecima koji slijede očekuju ih brojni koncerti.
– Sviramo dosta, što veseli, od Vukovara, preko Istre, do Dubrovnika… Neka ljudi slobodno navrate na naš Facebook gdje će naći konkretnije informacije o datumima i gradovima – zaključio je Šerić.

Komentari

komentara