Hell Vibrations i Aurora Borealis Shatro Festival dva su događanja koja će ovog petka, odnosno subote, biti održana u Omladinskom kulturnom centru Palach.

Riječ je o drugom i trećem eventu u organizaciji mladih polaznika Music Box radionice Event Management Udruge Ri Rock. Drugi od tri tima odlučio se za večer posvećenu metal glazbi te u petak pred publiku dovodi tri benda, a to su: brutal thrash sweet metal bend Czaar iz Rijeke, thrash metal bend Krist iz Zagreba te melodic death metal bend Zenoth iz Rijeke.

– Atmosferu će upotpuniti sponzor, Jägermeister i njihove hostese. Događaj će eskalirati uz vulkansko vruću zabavnu igru Do You Feel Lucky Punk – Lutrija 6/66 gdje ćemo vas zatrpati lavinom odličnih nagrada. Dijele se ulaznice za riječki Dark Circle Fest i GoatHell Fest u Puli te popratne i utješne nagrade. Ubacite se u svoje kupaće kostime, ljetne košulje, slamnate šešire, nabacite sunčane naočale, luftmadrace, pištolje na vodu, rukavice i sve prateće ljetne kombinacije i ukrasite ih svojim metal đirom. Bit ćete nagrađeni s besplatnom rakijom na ulazu kao zahvalu za podršku ovog događaja, poručuju organizatori.

Za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 20 kuna.

Subotnji event Aurora Borealis Shatro Festival organizira četvero polaznika Music Box event menadžment radionice koji su se zbog velike ljubavi prema hip hop-u i DnB-u te nedostatka istih na riječkoj glazbenoj sceni odlučili upravo za takav tip eventa. Glavna ideja mladih organizatora je već spomenuta polarna svjetlost i cijela tematika ovog događaja bit će posvećena isključivo tome, a da bi to postigli, koristit će se neonskim ukrasima te bodypaintom. Na scenu će prvi stati Shegspir, mladi i perspektivni reper iz Rijeke, a nakon njega predstavit će se Noddy Chi koji osim samostalno odnedavno djeluje i u riječkom Shamballa Kolektivu s kojim će premijerno izvesti materijal s novog EP-a »U potrazi za smislom«.

– Da biste se zagrijali za nadolazeće DnB ritmove pobrinut će se naš beatbox majstor Toni Kurelić. Hip hop dio programa završava u 24 sata, a tada na veliko zadovoljstvo svih ljubitelja elektroničke glazbe počinje DnB ludnica. Otvara ju mladi, relativno novi DJ s Veprinca Raul Bazjak aka Bassjak. Nakon njega počinju Arboretum Kolektiv, DnB senzacija iz Pule, a za sam kraj ostavili smo odličnog i iskusnog DJ-a iz Lovrana Ignifera, poručuju organizatori.

Cijena ulaznice bit će 25 kuna do ponoći i 40 kuna nakon ponoći.

Komentari

komentara