Zagrebačka grupa Pips, Chips & Videoclips u petak se vraća u Pogon kulture na Sušaku gdje su zadnji put nastupili pred točno godinu dana.

Prosinački nastupi Pipsa pred riječkom publikom zadnjih su godina prerasli u tradiciju. U Pogonu su tako također nastupili i u prosincu 2015. godine, u prosincu 2013. nastupili su u Klub.u na Trsatu, a na samom početku 2015. godine održali su koncert u Palachu.

Miljenici riječke publike ovim će koncertom pomalo zaokružiti veoma uspješnu 2017. godinu u kojoj su slavili dvadeset i pet godina postojanja. Osim što su ove godine održali brojne koncerte, popularni su Pipsi bili aktivni i u studiju.

Veliki jubilej proljetos su obilježili objavljivanjem novog singla, pjesme »K1«, a nedavno su snimili i predstavili novu pjesmu »Tek da nas podsjeti« za koju su, u suradnji s riječkom umjetnicom Vanjom Tataj, snimili i lyrics video.

Pretprodajna cijena ulaznica iznosi 70 kuna, a na dan koncerta cijena će im biti 90 kuna.

Ulaznice su u prodaji u The Beertiji na Trsatu, u Dallas music shopu, Croatia records music shop, na prodajnim mjestima Entrija te na web-stranici www.entrio.hr.

Početak koncerta najavljen je za 22 sata.

Komentari

komentara