Započela je prodaja dnevnih ulaznica za drugi dan Zagreb Calling festivala koji će se održati na ŠRC Šalati u četvrtak, 23. lipnja. U ponudi su ulaznice za Fan Pit, Parter i Tribinu, a mogu se pronaći na svim prodajnim mjestima Eventima te na njihovom web siteu.


Dnevne ulaznice mogu se kupiti po sljedećim cijenama: Parter 170 kuna u pretprodaji, 190 kuna na dan, Tribina 230 kuna u pretprodaji, 250 kuna na dan, te Fan Pit 250 kuna u pretprodaji, 270 kuna na dan.
Ovogodišnji Zagreb Calling okupirat će stadion na Šalati u srijedu 22. i četvrtak 23. lipnja. Zasad je službeno objavljen samo headliner drugog dana, a riječ je o engleskoj soul zvijezdi i jednom od najtraženijih pjevača današnjice – Johnu Newmanu.
Nakon studija u Leedsu, John se seli u London i osniva bend, a dok je radio u baru sprijateljio se s članom Rudimentala, koji kasnije s njegovim glasom i »Feel The Love« stječu svjetsku slavu. Nakon drugog zajedničkog hita »Not Giving In«, ubrzo slijedi Newmanov prvi samostalni singl »Love Me Again« i prvo mjesto britanske, ali i mnogih svjetskih lista, uključujući i proboj na američko tržište. Debitantski album »Tribute« također dospijeva na vrh britanske liste.  Singlovi »Love Me Again«, »Losing Sleep«, »Out Of My Head« i »Cheating« kao i rad sa sastavom Rudimental na hitovima »Not Giving In« i »Feel The Love« ili »Blame« s Calvinom Harrisom  s kojima je osvojio svjetske top liste, svi zajedno broje više od milijardu pregleda na YouTubeu.
I novi album »Revolve« pun je hitova koji već osvajaju svjetske top ljestvice. Najavni singl »Come And Get It« je građen na bogatim melodijama i ritmu i savršeno predstavlja stvaralačku fazu u kojoj se John nalazi. Drugi singl s albuma je »Tiring Game« koja ugošćuje legendarnog Charlie Wilsona iz The Gap Banda.
Organizator Zagreb Callinga je Avalon Produkcija.

Komentari

komentara