U režiji Vena Jemeršića, slovenskog redatelja rodom iz Zagreba, snimljen je videospot za aktualni singl grupe Pips, Chips & Videoclips, pjesmu »K1«.

Glavnu ulogu u spotu dobila je Nina Violić, heroina hrvatskog glumišta srednje generacije koja se već pojavila u spotovima za pjesme Pipsa »Gume na kotačima«, »Supermama« i »Poštar lakog sna«.


– »Pusti mi vrata da uđem da ne rastavljam krov« mi je najljepši stih koji sam čula u zadnje vrijeme, za nas šaljive melankoličare to je jednostavno to! Jako, jako mi je drago da što sam nakon puno godina ponovno godina snimila spot za Pipse, rekla je Nina Violić.
Ovaj je video sniman u Ljubljani, u produkciji slovenskog Supermarket studija. Izvršnu produkciju potpisuje Dan, Mrak.
– S Venom sam poželio raditi još od legendarnog »Zagora«, songa Central problema koji j on režirao. Kad je to bilo, prije Isusa, valjda!? A Nina, Nina je naša vječna ljubav. Osim što je naj, naj, naj i što uvijek sa strahopoštovanjem pitam bi li glumila u spotu, ovog puta joj se stvarno dopala pjesma. To mi je na koncu bitnije od svega, i ujedno najveća pohvala, o prvoj suradnji s Jemeršićem rekao je frontmen Pipsa Dubravko Ivaniš koji potpisuje glazbu i tekst pjesme.

Komentari

komentara