Iz OKC-a Palach najavljuju još jedan “pomaknuti” doček Nove godine.

“Ovogodišnju noć ćemo svakako učiniti podjednako nezaboravnom kao i svaki puta do sada, protegnuvši avangardnu zabavu kroz cijeli Palach, što bi u praksi bilo čak tri prostora s čak 6 puštača glazbe”, najavljuju iz Palacha.

Pod istim krovom po prvi puta dolaze najbolje snage riječkih underground kolektiva INNERSPACE, KREK HOUSE, SIX MARTINIS, RI ROCK.

“Od tehna, hausa prema glemu i panku! Od nemila do nedraga, od ekipe za ekipu! Potruditi ćemo se da prostor po prvi puta postane privremena autonomna zona! Moći ćete biti posve raskalašeni i slobodni do te mjere da Vam nitko neće prigovoriti ako odlučite prošetati golim dens florom ili se odlučite voditi ljubav u zamišljenom kutu okrugle sobe! Ovo je samo ove noći i biti će krajnje bezobrazno nezaboravno”, kažu.

Prvim prostorom će Vas zabavljati MUFF-IN, kao i kolega mu CHUPSON, istovremeni bubnjari i predsjednici raznih udruga, no sada u službi narodnog veselja sa selekcijom probanih metal/pank/glam/treš/disko hitova.

Drugim prostorom najfiniji plesni zvuci hausa i tehna koje puštaju ONE N, MARIN BRX, BELLEN i SAMO TAKO. Ovo su stari znalci koji direktno s vinila tjeraju na ples! Tko je bio na zadnjem sličnom eventu zna šta ga čeka! Spontane B2B sesije i ovoga puta!

 

Komentari

komentara