Jedan od najvećih autora našeg podneblja – Darko Rundek i njegova Ekipa – u subotu, 30. studenog, dolaze u riječki Pogon kulture. Neponovljivi Rundek i Ekipa već su stvorili autentičan zvuk.

U Ekipi je Rundek okupio mlade i provjerene sviračke snage – Anu Kovačić, Silvija Bočića, Miru Manojlovića i Roka Crnića koji su stali uz stariju postavu koju čine Isabel i Igor Pavlica.

Nakon što su turnejom ApoCalypso Now po velikim dvoranama diljem regije pokazali kako zvuči njihova reinterpretacija kultnog albuma koji je tako slavio 20 godina, ovoga se puta vraćaju u klub, u njihovo prirodno okruženje. Donose osvježenu setlistu koja se najvećim dijelom sastoji od već postojećeg repertoara raširenog na nekoliko desetljeća, ali i nove glazbe koju kroz novi kreativni proces Rundek stvara upravo s Ekipom. Sudeći prema dosadašnjoj praksi, osim kultne pjesme »Apokalipso«, na repertoaru bi im se u Pogonu kulture mogle naći pjesme »Ruke«, »Tranzit«, »More«, »Crni dusi«, »Makedo«, »Otok«, »Ima ih«, »Carmela«, »Tamni jorgovan« te uspješnice Haustora »Šal od svile« i »Šejn«.

Ulaznice za koncert po pretprodajnoj će cijeni od 90 kuna biti moguće kupiti od srijede do 27. listopada. Od 28. listopada do 29. studenog za ulaz će trebati izdvojiti 100 kn, a na dan koncerta 120 kn. Moguće ih je kupiti u Dallas Music Shop i na prodajnim mjestima Eventima.

Komentari

komentara