Hladno pivo, Vojko V, High5 i Lika Kolorado prva su najavljena imena prvog Pine festivala u Samoboru. Riječ je o novom, urbanom open air festivalu koji će biti održan 14. i 15. lipnja u parku ispred Centra za mlade Bunker.

Yem agencija i Grad Samobor zajedničkim snagama planiraju postaviti Samobor na festivalsku kartu Hrvatske. Ulaz na festival je besplatan, a osim bogatog koncertnog programa, uskoro će biti predstavljen i dodatni glazbeni i gastronomski sadržaji.

Jedan od najboljih rock bendova regije, Hladno pivo, u Samoboru će predstaviti presjek najvećih hitova iz bogate karijere duge čak 30 godina. Vojko V je definitivno najtraženije ime regije u ovoj, ali i prošloj godini te gotovo da nema festivala na kojem neće nastupiti ili već nije nastupio. Nekoliko nominacija za Porin, dvije Rock&Off nagrade, rasprodan Dom sportova i milijunski pregledi na YouTubeu, opravdavaju status kakav trenutno ima kod publike, ali i kritike.

Među prvim imenima Pine festa je i zagrebački High5 koji je na posljednjem festivalu Drito iz Tvornice ponovno dokazao da je jedan od najboljih live hip hop sastava. Uz Hladno pivo, Vojka V i High5, Pine festival će predstaviti i mlade indie snage među kojima je zagrebački bend Lika Kolorado.

Komentari

komentara