Edo Maajka predstavio je pjesmu »Ti meni ništa«, drugi singl s albuma »Put u plus«. Riječ je punokrvnoj antiratnoj himni koja nosi univerzalnu poruku protesta protiv nasilja i ratnih sukoba.

Pjesma je snimljena u studiju Morris u Zagrebu, producirao ju je sam Edo, a miksao i masterirao Miro Vidović. Na pjesmi su sudjelovali članovi Edinog benda: Mirsad Dalipi (bubanj), Mario Rašić (bas), Yogi Lonich (gitara) i Toni Starešinić (synth) te članice zbora Čipkice.

– Mislim da je ovo jedna od mojih najboljih pjesama, zadovoljan sam u potpunosti tom skladbom. Imao sam tekst i temu, bez refrena, ali s onim zadnjim »Hajde da ja tebe udarim, a ti meni ništa«. Sve je krenulo od te rečenice, imao sam skice koje sam radio kod Kooladea, ali nisam bio zadovoljan versovima i htio sam da pjesma završi s tim chantanjem. Tražio sam s Yogijem neki etno gitarski dio, na to je uletio Mario s bass dionicom i to je bila njihova totalna igra. Mirsad s koračnicom na bubnju, baš je dobro ispalo. Čipkice su emotivno obojile pjesmu, ta neka muka i plakanje, materinsko, to je uvijek posljedica svakog sukoba i taj krik jako dugo traje, od rata do rata.

To je punokrvna, antiratna pjesma u ova vremena kad se globalno potiče na predrasude i sukobe, mislim da će biti jedna od trajnijih pjesama koje sam napravio. Naježim se uvijek kada je izvodim, rekao je Edo o pjesmi.

Komentari

komentara