Dark Circle Festival u svojoj sedmoj godini donosi klupsko izdanje i žestoke note u OKC Palach uz četiri odlična benda.

Iz pepela nekadašnjeg legendarnog benda Rising Dream uzdigao se zadarski Arises te zapalio sve ljubitelje metala postavivši se debelo na listu najtraženijih bendova u Hrvatskoj i okolici. U Rijeku prikladno dolaze iz mrtvih uzdići ovaj mračni festival i »razoriti« Palach svojim novim hitovima.

S druge strane Hrvatske stiže napad iz samog srca Slavonije. Vječno nabrijana i nezamjenjiva Kymera po prvi puta će stati u klupski prostor Rijeke i zdrobiti sve prisutne svojim thrash-death metalom. Riječko vatreno pojačanje donose thrash metalci Krematorium i uz zajamčeni pogo simbolično su žarište (n)ovog festivala. Kako bi održali plamen bratstva da vječno gori preko Učke, Udruga Ri Rock, pozvala je iz Pule mlade heavy metal snage Arrival da otvore festival.

Prije i nakon nastupa bendova pripremljena je slušaonica riječkih metal bendova kao znak potpore riječkom metalu.

Uz ulaz od 30 kuna i u manjem izdanju, Dark Circle fest, od milja zvan DarkO, zagrijat će vas u hladnoj noći 31. siječnja i održati vatru riječkog metala da gori.

Službene majice festivala moguće je naručiti putem Facebook stranice.

Kao i svake godine, ljubitelji festivala, u mogućnosti su naručiti službene majice koje je kao i do sada izradio poznati umjetnik koji stoji iza imena All Things Rotten.

Broj majica je ograničen pa se tako pozivaju posjetitelji da iste naruče i rezerviraju preko Facebook stranice Dark Circle Fest, a iste pokupe na samom događaju u Palachu.

Komentari

komentara