Riječka zvečka, što se još jednom održala u sklopu Vežičkih ljetnih noći, u park na Donjoj Vežici dovela je riječke glazbenike – Izeta Medoševića s ritam sekcijom Borgie i grupu Padre.

Prvi je nastupio Izet Medošević koji je s ritam sekcijom koncert otvorio pjesmom »Čubiš uz tv«.
– Drago mi je što sam uspio stvoriti pozitivnu atmosferu u kojoj su posjetitelji raznih dobnih skupina mogli uživati. Dvije trećine izvedenih pjesama dio su albuma »Opera u Sidneyju«, kazao je Medošević kojem glazba je smisao života.

 

Marko Gracin

Grupa Padre je na Donjoj Vežici odradila popravni ispit. Naime, dobili su i poziv prije dvije godine, ali im je tada kiša poremetila planove. Koncert su otvorili pjesmom »Mollys Lips«, a publika je u ostatku večeri mogla čuti pjesme »All The Small Things«, »Sweet Dreams«, »Die My Darling« i »War Pigs«.
– Za riječku publiku nismo već dugo svirali, a znam da ima ljudi koji su željno iščekivali naš koncert, kazao nam je Davor Tomić iz grupe Padre.

Marko Gracin
I ovaj put park na Donjoj Vežici bio je dobro popunjen.
– Veseli me zabavna i nabrijana atmosfera. Svirale su se obrade poznatih pjesama. Uživala sam u ljetnoj večeri ispunjenoj ritmom rocka, kazala nam je Lidija Kapović.
Sljedeći četvrtak publiku čeka prava poslastica na Donju Vežicu stižu još dva riječka benda – Jonathan i Nord.

Rijeka 23.08.2018. Fokus Rijeèka zveèka koncert Borgie  Foto Marko Gracin

Rijeka 23.08.2018. Fokus
Rijeèka zveèka koncert Borgie
Foto Marko Gracin

Komentari

komentara