Mnogim  glazbenicima poznati glazbeni centar Art of Music koji godinama djeluje u Ilirskoj Bistrici, otvorio je na adresi Ružićeva 1  riječku podružnicu.
– Zašto baš u Rijeci? Pa mnogi Riječani godinama kod nas u Ilirskoj Bistrici kupuju instrumente i glazbenu opremu, već smo se dobro upoznali tako da je bilo sasvim logično da podružnicu otvorimo baš ovdje. Uostalom, Rijeka i slovi za jedan od najrokerskijih gradova u regiji. Nadalje, mi iz Ilirske Bistrice bliži smo Rijeci, tu se osjećamo kao doma, za nas granice ne postoje, odmah nas na početku informira Nejc Mršnik, vlasnik Art of Music, i sam glazbenik, gitarist i autor pjesama, kojem doduše u posljednje vrijeme posao oduzima previše vremena pa sad svira za sebe, za svoj gušt.

Marko Gracin
A riječki Art of Music, baš kao i onaj u Ilirskoj Bistrici nudi glazbala i opremu kako za početnike, tako i za profesionalce – od trzalica i palica, preko kablova, pojačala i mikseta, do gitara, basova, klavijatura, bubnjava…

Marko Gracin
– Imamo marke instrumenata i opreme koje do sad nisu bile dostupne u Rijeci, a posebno ističem turske činele s potpisom Bosphorus koje su ručno izrađene i svaka ima potpis majstora koji ju je izradio. Tu su i japanske gitare Faber i Tokai, ističe Mršnik naglašavajući da dućan u Ilirskoj Bistrici ima čak pravi pravcati stage u dućanu kako bi glazbenici i bendovi mogli isprobati instrumente i opremu, a ako bude sreće i mali dućan u Rijeci mogao bi se preseliti na veću lokaciju i imati takve uvjete za probavanje glazbala.

Marko Gracin

Komentari

komentara