Večeras u prostoru riječkog Exportdrva održava se ujedinjeno izdanje festivala Hartera i Karlovačko RockOffa s velikim imenima domaće rock scene, te nizom sjajnih glazbenika i glazbenica nove generacije.

– Karlovačko RockOff platforma je s ciljem čim jače promocije upravo tih novijih ili posve novih imena na domaćem glazbenom nebu, te se ovim spajanjem festivala i Hartera odlučila priključiti toj promociji, a uz to se orijentacijom na isključivo rock i alternativnu glazbu u neku ruku vratila svojim korijenima. Najrokerskiji hrvatski grad ugostit će prvu finalnu večer Karlovačko RockOff festivala, koji potom putuje u Split, te posljednje dvije večeri održava u Zagrebu, poručuju organizatori.

Publika će u Rijeci od finalista moći čuti grupe Dno, Scarlet Notes, The Miceks i Manntru, koje sve već imaju koncertnog i diskografskog iskustva, dok se kao posve novo ime s vlastitim materijalom predstavlja riječka kantautorica i pjevačica Mirna.

Od poznatih imena s njima će se na pozornicu popeti Let 3, Goran Bare i Majke te Kojoti.

Let 3 otvara festival ravno u 20 sati setom u kojem će izvoditi pjesme isključivo s prva dva albuma, »Two dogs fuckin’« i »El Desperado«. Grupa također zatvara festival »klasičnim«, urnebesnim nastupom s presjekom najvećih uspješnica svoje bogate diskografije.

MARIN ANICIC

Goran Bare i Majke trenutno pripremaju novi album, a za Harteru najavljuju pravi rock show, kakav i priliči bendu koji se već desetljećima nalazi u vrhu domaćeg rocka.

Silvio Lončarić

Kojoti također najavljuju skorašnji odlazak u studio i rad na novim materijalima, dok na nastupima, nakon 16 godina pauze, izvode pjesme po kojima ih publika pamti i, ako je sudeći po reakcijama nakon povratka, kojih se definitivno zaželjela.

Denis LOVROVIĆ

Ulaznice za ovaj znojni i žestoki rock tulum nalaze se u pretprodaji putem Entria po super povoljnoj cijeni od samo 20 kuna. Fizičke ulaznice mogu se naći u riječkom Dallas Music Shopu, Splitska 2a. Broj ulaznice u pretprodaji je ograničen. Cijena ulaznice na ulazu, koji se otvara u subotu 30. rujna u 19 sati, bit će 35 kuna.

Komentari

komentara