U prva 24 sata otkako su puštene u prodaju, razgrabljeno je 5.500 ulaznica za umaški Sea Star Festival. Kupci ulaznica dolaze iz 22 zemlje diljem svijeta: prednjači regionalna publika, ali primjetan je i velik broj Britanaca i Nizozemaca.

Ogroman interes za prvo izdanje Sea Stara rezultirao je rekordnim startom prodaje za jedan festival u Hrvatskoj. Poslije samo 24 sata umaški glazbeni spektakl ima garantiranih 11.000 posjetitelja. Naime, u sklopu novogodišnje Exitove akcije »1 ulaznica = 4 festivala« u sklopu koje svi kupci ulaznice za festival u Novom Sadu na poklon dobivaju ulaznice za hrvatski Sea Star, crnogorski Sea Dance i rumunjski Revolution, prodano je čak 18.000 karata.

Organizatori objašnjavaju kako će se, prema dosadašnjem iskustvu, najmanje trećina tih kupaca registrirati i za dolazak u Umag 26. i 27. svibnja, što znači da prvo izdanje festivala već sad ima osiguranih 11 tisuća posjetitelja.

Predviđa se da bi Stella Marisom, na prvoj postaji Exitove Avanture, moglo proći čak 50 tisuća posjetitelja. Nakon što su rasprodane najpovoljnije ulaznice, u prodaju je pušten ograničen broj ulaznica po promotivnoj cijeni od 229 kuna koje je moguće pronaći u sistemima Ticketshop.hr i Entrio.

Komentari

komentara