Šest sati hitova – ono je što u petak i subotu priprema riječka grupa Let 3 u zagrebačkom Saxu. Prvi, subotnji, koncert Leta 3 u Saxu rasprodan je dva tjedna prije održavanja pa je zbog iznimnog zanimanja ponuđen još jedan termin, dan ranije, u petak 12. travnja.

Let 3 već preko 30 godina fascinira i šokira na ovaj ili onaj način. Nedavno su objavili i singl s Vucom »Golub Vaso«. Bend je najavio trosatnu svirku kojom će publiku provesti kroz svoju bogatu povijest s pjesmama sa svih albuma, a obećali su i pjesme koje nisu svirali jako dugo. Tri sata hitova kao što su »Dijete u vremenu«, »Izgubljeni«, »Kontinentio«, »Mamne baneta«, »Profesor Jakov« osigurat će potoke znoja u Saxu i nezaboravnu svirku.
Broj ulaznica i za drugi ekskluzivni koncert limitiran je na 350, a moguće ih je kupiti isključivo u klubu Sax! tijekom radnog vremena kluba. Cijena im je 80 kuna u pretprodaji, a na dan koncerta će im, ako ih ostane, cijena biti 100 kuna.

– Nikad do sad nismo svirali u Saxu. Svirat ćemo dugačak koncert. Jako volimo svirati dugačke koncerte. Neće biti dosadno, bit će zabavno… Samo da ne’ko ne umre. Jedva čekam. Aaaaaaa!!!!! Istina, nek’ mi pukne glava ako nije, poručio je Damir Martinović Mrle.

Komentari

komentara