Riječki alt rock bend Sillycons nedavno je objavio prvi nosač zvuka, album pod imenom »Rise N’ Shine« koji je riječka publika premijerno mogla uživo poslušati na njihovom koncertu u Pogonu kulture.

Snimanju debitantskog albuma na kojem se nalazi devet pjesama bend se posvetio nakon pobjede na Ri Rocku i Rovinj Music Festivalu 2015. godine, a materijal su najavili singlovi »It’s over« i Morning Light«. Baš kao što su i obećali uoči nastupa, Dario Butković (vokal), Arijan Birkić (gitara, back vokal), Sanjin Perović (bas gitara), David Košara (klavijature) i Armando Floričić (bubnjevi) preksinoć su u Pogonu dali sve od sebe i publici koja ih je slušala predstavili se u najboljem izdanju.

SERGEJ DRECHSLER

Kao posebna gošća u Pogonu kulture nastupila je izvrsna kantautorica Stephany Stefan, riječka multidisciplinarna umjetnica koja se osim glazbe bavi fotografijom i kombinira kazališne, plesne i cirkuske vještine.

SERGEJ DRECHSLER

Stephany je nedavno objavila prvi EP »Clouds« koji je prošlog mjeseca premijerno predstavila na koncertu u Tunelu. Uz pratnju benda koji su sačinjavali Vedran Mijić, Goran Pleić i Dorian Cuculić, u klubu na Sušaku također se predstavila materijalom s debitantskog izdanja, a izvela je i neke posve nove pjesme.

Komentari

komentara