U petak, 10. svibnja u centru Gervais, Zoran Predin i Damir Kukuruzović Django Group opatijskoj će publici na koncertu »Zoran pjeva Arsena« predstaviti najnoviji, istoimeni album kojim Predin obilježava 40 godina uspješne karijere.

Za album »Zoran pjeva Arsena« Predin je, kao Arsenov prijatelj, kolega i srodna poetska duša, iz njegovog šarolikog opusa odabrao 12 pjesama od kojih su dvije već predstavljene kao singlovi: »Kuća pored mora« i »Pamtim samo sretne dane«. Ovo izvanredno djelo nastalo je u suradnji s Damirom Kukuruzovićem i pratećim bendom Django Group, dok se kao poseban gost na albumu pridružio i Arsenov sin, slavni pijanist, Matija Dedić.

Mjesta u parteru po cijeni od 130 kuna su skoro popunjena, dok mjesta na balkonu ima još u prodaji po 110 kuna. Cijena ulaznice za studente i umirovljenike je 110 i 90 kuna, a mogu se kupiti isključivo na blagajnama Festivala Opatija. Ulaznice se prodaju u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr. Na dan koncerta, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je od 19 sati.

Komentari

komentara