Stephany Stefan 3. ožujka u velikoj dvorani Filodrammatice predstavit će album »Iridescent«.

Stephany Stefan je multidisciplinarna umjetnica iz Rijeke koja se osim glazbe bavi fotografijom i kombinira kazališne, plesne i cirkuske vještine. Na nastupima spaja navedene grane umjetnosti u jednu cjelinu, izvodeći autorsku glazbu u pratnji benda. Svoju glazbu ne žanrira već ju naziva multižanrovskom.

Početkom 2017. Stephany izdaje svoj prvi EP pod nazivom “Clouds” koji je i popraćen video spotom za istoimeni singl. Uz nekolicinu zapaženih svirki u Rijeci te na festivalima ReArt u Osijeku i Velvet festivalu na Puntu, Stephany paralelno stvara nove pjesme. Lanjskim singlom “Binary Philosophy” ujedno je i najava albuma prvijenca koji će izaći u veljači ove godine.

Stephany Stefan/Renato Buic

Stephany Stefan/Renato Buic

Službena promocija albuma “Irdescent” zakazana je za subotu, 9. ožujka u velikoj dvorani Filodrammatice. Ograničen broj ulaznica dostupno je po cijeni od 30 kuna, a ukoliko ih ostane na dan koncerta cijena se penje na 45 kuna.

Koncert Stephany Stefan je u dio programa pod nazivom Let’s Talk About Music. Let’s Talk About Music novi je edukativno-koncertni program Distune promotiona koji u svojoj prvoj epizodi ima za cilj potaknuti i privući na veći angažman zainteresirane u glazbenoj kulturi. Kroz četiri modula polaznici će dobiti osnove organiziranja, promocije, dizajna i tehničke produkcije, ali i koncertne nastupe novih snaga koji će tako i sami postati sudionici cjelokupnog programa.

Komentari

komentara