Samo središte Karlovca u petak i subotu ugostilo je prvo izdanje potpu o besplatnog open air događanja – Tesla Radio Festival. Na pozornici u ugodnom ambijentu središnjeg karlovačkog parka tijekom dva dana nastupilo 15 bendova.

 

Prvog dana festivala nastupili su Yato, Udriground, Roppongi Red, Them Moose Rush, Rolin Humes, My Buddy Moose, Dječaci i The Black Room. Iako je bilo manjih problema sa strujom, prvi dan festivala donio je u Karlovac zanimljivi glazbeni repertoar.

Drugog dana festivala nastupili su Ant & Hunter, Lorelei, Chui, Irena Žilić, Tight Grips, Jonathani i Nipplesi. Naravno,  publika je mogla gledati i nesretnu utakmicu hrvatske repke s Portugalom.

 

Organizator prvog TRF-a je povodom svojeg 250. rođendana Gimnazija Karlovac, jedna od najstarijih i najpoznatijih obrazovnih ustanova u zemlji, a Tesla Radio Festival nije nimalo slučajno posvećen velikom izumitelju. Naime, upravo je tu školu od 1870. godine pohađao budući genijalac i čovjek koji je promijenio svijet kakav danas znamo – Nikola Tesla.

 

Foto: Ivan Cindrić i Matija Purgar/KA PORTAL

Komentari

komentara