Popularna riječka “The Beertija”  slavi peti rođendan.

Sve počinje u četvrtak, 4. listopada s početkom u 18 sati, prvim u novom ciklusu pivskih prezentacija “Meet the Brewer” kada u Klub. dolazi pivovara “5th Element” predvođena njihovim glavnim pivarom Krešom Marićem prezentirati svoju novu kreaciju “Weissberry” – kiselo pivo s malinama u stilu Berliner Weisse.

Za  peti rođendan “5th Element” je pripremio kušanje svoja četiri pivska naslova, a za rezervaciju mjesta na prezentaciji potrebno je najaviti se u inbox The Beertija facebook stranice.

Drugi dan  rođendana donosi pet popusta u suradnji s partnerima iz Tarsa, Pana i Staropramena, a nastupit će DJ Sajo s “Nema labavo” playlistom.

Glavni događaj rođendanskog vikenda odvijat će se u subotu 06.10. od 21 sat pa sve do 04 ujutro kad će se u prostoru ”ispod klavira” izmjenjivati svi DJ-i koji su od početaka do danas uz “Beertiju”, a u Klub.u od 22 sata čast glavne atrakcije ima bend Mandrili.

Riječki rockeri iza sebe imaju 20 godina staža, 4 albuma i mnoštvo koncertnih kilometara. Od pobjede na Ri Rocku 1998. do danas, u svoj karakterističan glazbeni izričaj miješaju stilove: od rocka i popa, rapa, elektronike do indie. Prvijenac »Embryo« objavili su 2002. godine, nakon čega su uslijedili »P«, »Tibet« i »Demencija«. Kao Les Mandrills bili su prateći bend Valteru Kocijančiću na njegovom prvom solo albumu »Apstinencija«.

The Beertija je u ovih pet godina otvorila tri šanka, dvije terase, koncertni prostor u podrumu – Klub., ”Das Hostel” u potkrovlju, pivska lista proširena je na preko 220 kvalitetnih domaćih i stranih etiketa, a kroz prostor ”ispod klavira” prošao je nemali broj glazbenika, umjetnika, konobara, turista, pivopija , slučajnih i stalnih prolaznika..

“Ulaskom u svoju šestu godinu kujemo planove za proširenje pivske ponude u skladu s rastućom hrvatskom pivskom scenom, jačanje klupskog programa i radom na jačanju lokalne craft beer scene. Obratite pažnju i na naše Facebook i Instagram stranice za nagradnu igru kojom ćemo dijeliti naših najdražih 5 butelja piva od naših prijatelja iz Mas Plenum Special Beers.”, poručuju.

 

 

Komentari

komentara