Sve je spremno za koncert britanske glazbene zvijezde Stinga što će sljedeće srijede, 26. srpnja, biti održan u pulskoj Areni. Svi koji još nisu nabavili ulaznice za Stingov željno iščekivani nastup trebali bi požuriti jer je u prodaji ostala još mala količina ulaznica za ovaj ekskluzivni događaj.

Moguće ih je kupiti u sustavu Eventima i na sam dan koncerta na blagajni Arene po cijeni od 670 kuna i 790 kuna za parter.
Slavni glazbenik u Pulu dolazi u sklopu turneje »57th & 9th« na kojoj će predstaviti nove pjesme s istoimenog albuma, ali i dobro poznate hitove iz razdoblja grupe Police.
Sting ove godine obilježava 40 godina od dolaska na svjetsku rock scenu s grupom The Police, a dolaskom u Arenu s novim albumom i nedavnom nominacijom za nagradu Oscar u kategoriji najbolje filmske pjesme, pokazuje da su mu aktualni uspjesi draži od prošlosti.
Stingu će se na pulskoj pozornici pridružiti i njegov sin, svestrani glazbenik Joe Sumner, a priliku da svijetu predstavi svoje hitove dobio je i domaći pop rock bend Buđenje.

Komentari

komentara