Zagrebačka koncertna dvorana Tvornica kulture odgodila je održavanje svih događaja do 15. travnja. Sukladno uputama i mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite vrata Tvornice kulture bit će zatvorena do sredine sljedećeg mjeseca što uključuje odgađanje svih događaja i dnevni rad caffe bara u Malom pogonu.

– Sa svim izvođačima i organizatorima vode se razgovori oko pronalaska novih datuma, ali će oni biti uplanirani kad se kompletna situacija smiri. Stanje nakon 15. travnja bit će objavljeno na vrijeme sukladno aktualnim odredbama Nacionalnog stožera civilne zaštite. Naravno, sve kupljene ulaznice vrijede za novi datum. Također, povrat novca zbog neodgovaranja novog termina može se ostvariti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene u vremenu od najkasnije 30 dana od prvotno planiranog datuma održavanja, poručuju iz Tvornice.

Među programima koji je odgođen zbog aktualne situacije je i koncert poznatog američkog glazbenika Williama Duvalla.

– Zbog aktualne situacije Duvall odgađa cijelu turneju za jesen ove godine, što uključuje i zagrebački koncert planiran 14. travnja u Tvornici kulture. William i njegov tim nadaju se da će do kraja ovog mjeseca izaći s novim datumima svih koncerata, planiranih za drugu polovicu tekuće godine. Nakon objave novih termina, fanovima će biti omogućeno da s već kupljenim ulaznicama prisustvuju novom koncertu ili, ako im datum ne odgovara, da ostvare povrat novca na prodajnom mjestu gdje su ulaznicu i kupili. Nadamo da ćemo imati nove obavijesti krajem mjeseca, poručuju organizatori iz LAA-a. 

Komentari

komentara