Osmo izdanje festivala alternativne glazbe »Evo ti pa slušaj!«, još jedno u nizu redovito iznimno posjećenih i kvalitetnih događanja proizašlih iz kreativnog laboratorija udruge »Kreativni Krk« doživjet će važan i vrijedan iskorak.

On se ogleda u najavljenom preseljenju spomenutog glazbenog događanja na najfrekventniji lokalitet grada Krka, rivu, koja će sad napokon dostojno zamijeniti sve one »sporedne« sportsko-rekreacijske lokalitete na kojima su krčki kreativci upriličavali glazbene manifestacije. Posljednja subota u najturističkijem mjesecu, 26. kolovoza bit će tako obilježena i obogaćena besplatnim cjelovečernjim koncertnim događanjem čiji je početak najavljen za 21 sat.
Ovogodišnji headlineri sad već tradicionalnog »Evo ti pa slušaj!«, događaja koji je od prvotno zamišljenog koncertnog predstavljanja lokalnih demo-bendova izrastao u općeprepoznato i redom dobro posjećeno koncertiranje brojnih kvalitetnih domaćih izvođača najrazličitijih alternativnih glazbenih žanrova, bit će domaćoj javnosti već dobro poznati članovi pop-rock skupine Mayales koji su se početkom ljeta publici predstavili svojim trećim studijskim albumom. Uz njih, Krčanima i još uvijek brojnim posjetiteljima tog turističkog grada u samoj završnici ljetne špice glazbom će subotnju noć ljepšom i veselijom učiniti još i članovi istarskog benda Barbari predvođeni bivšom vokalisticom Gustafa – Barbarom Munjas, ali i riječki funk-rockeri iz Sunshine Madnessa. Uz spomenute, na rivi će se predstaviti i članovi krčko-riječke funk skupine Grapevine Babies predvođene čelnikom i spiritus movensom »Kretivnog Krka« – Lukom Adžićem Kapitanovićem.

Komentari

komentara