RIJEKA – U suradnji s berlinskom diskografskom kućom Get Physical Music, Crkva u subotu poziva na svečano otvaranje nove sezone i proslavu izdanja »Croatia Gets Physical EP2«.

Drugim EP-om u njihovoj seriji Get Physical skreće pozornost na nove umjetnike iz Hrvatske.

Drugu ponudu još jednom je sastavio Andrea Ljekaj koji stoji iza projekta, a uključuje ekskluzivne pjesme pridošlice iz Pule – Time To Sl33p, voditelja etikete i klupske večeri »Dobar House« – Tom Bug, i Andrein remix pjesme »Insolate – Nada«.

Za glazbeno putovanje odgovorni su: Roland Leesker, Marina Karamarko, Andrea Ljekaj te Life4Funk. Za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 50 kuna.

– Jedina prava! U ovo sveto mjesto utkano je opetovanim stanjima čistote srca i plesnog, da-tako-kažemo, transa, ono nešto primordijalno i sveobuhvatno, a ipak stalno dostupno.

Dostupno nama koji njegujemo vrijednost, a opet bez vrijednosti. Tamo se trenutak doživi, a vječnosti se sami predajemo.

Formu je lako ispuniti, ali sadržaj je bitan, stoga je odlučeno da se nastavi promocija originalne misli, neuprljane poluidejama.

Jer to smo mi, ljudi koji istinski volimo sve ono što sa ljubavi veze ima. Ne treba nabrajati, već otkrivati i nastaviti, poručuju iz Crkve.

Komentari

komentara