Na 25. godišnjicu prvog Art&Music festivala, jednog od najznačajnijih i najstarijih nezavisnih alter rock događaja u našim krajevima, LAA u nedjelju 12. kolovoza dovodi svoje stare prijatelje Gogol Bordello na veliku gypsy punk feštu u dvorištu Društvenog centra Rojc u Puli.

Organizatori najavljuju da će pioniri gypsy punk pokreta i jedan od najboljih live bandova na sceni posljednjih 15-ak godina, premijerno posjetiti Pulu i Istru, a bit će to prvi njihov hrvatski koncert na moru. Band je do sada više puta nastupao u Zagrebu, od čega su dva puta rasprodali Tvornicu kulture, a jednom su nastupili i na Špancirfestu u Varaždinu. Premijerni susret s istarskim i fanovima iz okolnih regija zakazan je ove nedjelje 12. kolovoza na open air platou u dvorištu Društvenog centra Rojc.

Njihov premijerni dolazak u Pulu bit će dio globalne turneje »Seekers And Finders« koja prati aktualni istoimeni studijski album. Koncert zajedno organiziraju LAA u suradnji sa Savezom udruga Rojca.

Ulaznice se još danas i sutra u pretprodaji mogu kupiti po cijeni od 140 kuna, a na dan koncerta cijena ulaznice je 160 kuna. U Rijeci se ulaznice mogu pronaći u Dallas Music Shopu, a dostupne su i putem sustava Eventim.

Komentari

komentara