Nakon hvaljenog debitantskog albuma »Ispod kože«, koji je osvojio prestižnu glazbenu nagradu Porin u kategoriji Najbolji album alternativne glazbe, Boris Štok ovih je dana izbacio novi singl i videospot »Samo trag«.

– Pjesma »Samo trag« započinje priču o novom albumu. Htio sam novi zvuk i estetiku u produkcijskom smislu, ubaciti elemente gospela, drugačiju ritmiku, a opet zadržati prepoznatljiv senzibilitet vokala i melodije. Spot je režirala talentirana redateljica Marcella Zanki, a u njemu se pojavljuje i mlada splitska glumica Katarina Nikšić, kaže Boris.

Redateljica Marcella Zanki o snimanju spota i suradnji sa Štokom kaže da je bilo jako zabavno.

– Kad sam dobila pjesmu od Borisa »odvrtilo« mi se nekoliko scenarija u glavi, ali zajedničkom komunikacijom došli smo do zaključka da je ovo ipak »road movie« atmosfera glazbenog spota. Zahvaljujući producentu Boži Žeravici i Davoru, koji posjeduje najfinije primjerke old timer automobila u Dalmaciji, napravili smo crno-bijelu ljubavnu priču između Borisa i karizmatične te iznimno talentirane glumice Katarine Nikšić. S Borisom je lako komunicirati i surađivati, jako je profesionalan i zna što želi. Cijeli team na setu je bio na istoj valnoj duljini pa je samo snimanje bilo easy i zabavno, bez nekih tenzija, osim malog straha od oluje koja nam je prijetila cijeli dan, ali nas je na kraju zaobišla. Boris je hit maker, ne sumnjam u uspjeh ove pjesme, kao i cijelog albuma, kaže Zanki.

Uz rad na novom materijalu, Štok je koncertno izuzetno aktivan, nastupa na nekoliko festivala: 16. svibnja na Zagreb Beer Fest, 22. odnosno 23. lipnja na Citygroove festivalu u Crnoj Gori, te 28. odnosno 29. lipnja na Fibra festivalu u Splitu.

Komentari

komentara