Sezona Začarane Močvare nastavlja se 25. veljače s još jednim zanimljivim koncertom – u goste stiže Barcelona Gipsy balKan Orchestra.

Riječ je o bendu koji strastvenim i jedinstvenim nastupima oduševljava publiku, a u vrlo kratkom roku stasali su u jedan od najutjecajnijih predstavnika nove world music scene u Europi.

Ovo im je drugi nastup u Močvari. Oni koji prate ovu scenu sjećaju se njihovog neponovljivog nastupa u jesen 2015. godine kada su u Močvari nastupili pod nazivom Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra.

Jedinstven glazbeni stil proizlazi iz neobičnog spoja tradicionalne Ashkenazi židovske glazbe, jazza i romske glazbe, kao i iz zaboravljenih glazbenih stilova specifičnih boja zvuka i elemenata raznih regija diljem Istočne Europe. Također, inspirirani su elementima glazbene scene Barcelone, od latino-američkih melodija, tradicionalne katalonske i srednjoistočne glazbe do elektronske jazz glazbe te fuzije rock’n’rolla i country glazbe.

Raznolikost članova benda koji su porijeklom iz različitih dijelova svijeta – Srbija, Italija, Francuska, Španjolska, Grčka i Ukrajina doprinijela je glazbenom izrazu benda koji je doista specifičan, prelijep i emotivan.

Nakon koncerta uživajte u world music plesaonici kojom će dirigirati DJ Emir.

Začarana Močvara je projekt koji nastavlja tradiciju organiziranja koncerata intimnijeg ugođaja, pod umjetničkim vodstvom Nine Romić. Program je realiziran uz potporu HDS ZAMP-a.

Upad u pretprodaji je 40 kuna, a na dan događanja na blagajni kluba 55.

Komentari

komentara