The Strange, friški dobitnici prve novinarske, glazbene nagrade Rock&Off u kategoriji izvođač godine te kandidati za nagradu IMPALA – europski nezavisni album godine, održat će u Dnevnom boravku 16. veljače zagrijavanje za riječki koncert 23. veljače u Pogonu kulture gdje će predstaviti hvaljeni album »Echo Chamber«.

U svojevrsnoj kućnoj atmosferi caffe bara Dnevni boravak, The Strange će s prijateljima i fanovima u dva navrata preslušavati album: najprije od 12 do 13 sati, a potom od 19 do 20 sati. Nakon drugog preslušavanja albuma, prigodni program se nastavlja pa će članovi benda od 21 sat preuzeti DJ pult i za prisutne birati glazbu iz žanrova koji ih je na neki način oblikovao odnosno doveo do albuma »Echo Chamber«. Oni najsretniji, ali i najuporniji, u suradnji s izdavačkom kućom Dancing Bear, osvojit će album u LP ili CD formatu, a naravno, u igri će biti i ulaznice za predstojeći riječki koncert.

Dan prije promocije u Rijeci, The Strange će »Echo Chamber« putem izdavačke kuće Glitterhouse Records lansirati na internacionalno tržište. Ulaznice za riječki koncert po cijeni od 65 kuna mogu se kupiti u Dallas music shop Rijeka, Croatia Records Rijeka i u sustavu Entrio.

Komentari

komentara