Drugi Zagreb Calling u dvije večeri predstavio je domaće i međunarodne glazbene snage i nastavio tradiciju novog festivala na Šalati. Sinoćnjim nastupom Johna Newmana kao glavne zvijezde večeri zatvoren je Zagreb Calling za ovu sezonu.Anastazija VRŽINA

Drugi dan otvorili su sjajni riječki Quasarr koji su u nastupu prošetali kroz svoj electro pop opus.

Anastazija VRŽINA

Večer se nastavila uz Elemental, jedan od najboljih domaćih bendova, koji je uz najnoviji album “Tijelo” proslavio punoljetnost rada na sceni.

Anastazija VRŽINA

Glavno ime večeri je bio John Newman, britanska soul zvijezda, koji je premijerni nastup u Hrvatskoj učinio onim za pamćenje. Uz savršeno uigran bend i  produkciju, John Newman je vladao pozornicom, a energija je prštala iz svakog dijela Šalate. Nevjerojatna karizma i jedan od najboljih vokala današnjice pokazala je da je John pravi showman.

Anastazija VRŽINA

Bez obzira na cjelodnevni dugi put, John je na pozornici dao najbolje od sebe i pred 2 500 ljudi predstavio hitove koji su osvojili radijske postaje i pozornice diljem svijeta. “All My Hear”, “Give Me Your Love”, “Lights Down”, “Loosing Sleep”, “Cheating”, “Tiring Game”, “Blame”, “Come And Get It”, kao i neizostavna “Love Me Again” još jednom su  pokazali zašto je John svjetska zvijezda. Stalna komunikacija s publikom i nevjerojatna energija tijekom cijelog nastupa označili su ovaj koncert i učinili ga jednim od najboljih ove sezone. John Newman je osvojio Zagreb i ostavio srce na pozornici.

Komentari

komentara